|
Kneški forum "kjer se vedno kaj dogaja"
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
sepia Zelenec
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 21:27 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: Pon Sep 21, 2009 9:37 pm Naslov sporočila: prehodi |
|
|
Pozdravljeni !
Imam Sony TR9000 videokamero in računalnik ki omogoča montažo v Adobe Premieru Pro CS4. Kadre razrežem in jih spravim v vrstni red, imam pa problem ko bi rad da npr. pri intervjuju glas normalno teče (avdio) v video pa bi namesto intervjuvanca rad vstavil druge posnetke za ilustracijo. Brskam in brskam pa ne najedm pravega odgovora. Mi lahko kdo malo namigne kako bi to lahko rešil? Za vsak odgovor najlepša hvala ! _________________ Dobra luč |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Podmornik Site Admin

Pridružen/-a: Tor Dec 2005 19:03 Prispevkov: 708 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Čet Sep 24, 2009 6:15 am Naslov sporočila: |
|
|
S tega področja bo verjetno največ vedel Kemik, ki se s tem ukvarja in upam, da se kaj oglasi.
lp _________________ Knežak WEBTeam |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
KEMIK Poznavalec

Pridružen/-a: Tor Jan 2006 7:44 Prispevkov: 131 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Pet Sep 25, 2009 5:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čeprav sem kar nekaj časa na Ediusu, mislim, da bi morale biti osnove iste. Vsaj tako je bilo v zgodnjih verzijah Premiera (6.5 )
Mislim, da je najbolj enostavno da dodaš na dodatno video stezo željen video kader ki ti bo avtomatsko prekril izvirnega. Če nimaš dovolj video stez, jih dodaš v nastavitvah.
Kar se tiče cs4 ti zdaj jaz to govorim kar na pamet, če pa slučajno ne bo šlo, me še kaj kontaktiraj _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|