|
Kneški forum "kjer se vedno kaj dogaja"
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
twne Poznavalec

Pridružen/-a: Sob Jan 2006 14:13 Prispevkov: 150 Kraj: knežak
|
Objavljeno: Čet Jan 29, 2009 7:48 pm Naslov sporočila: stanje pripravljenosti |
|
|
na prenosniku hp 6710s imam dva uporabniška računa. če sta oba aktivna(prijavljena) istočasno, comp preide v stanje pripravljenosti vsakič ko ga zaprem in se ne zbudi. malo sem se igral v command promptu s powercfg in sem ugotovil da moj prenosnik podpira samo stanje S3 (globoko spanje).
v glavnem ko preide v to stanje je edina opcija izklop in ponovni zagon....
poskusil sem vse možne kombinacije tipk a se ne zbudi...
ima kdo kakšen podoben problem oziroma pozna rešitev?  _________________ !!!!Ne se zajebavt, ku tu so rejsne stvari!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Podmornik Site Admin

Pridružen/-a: Tor Dec 2005 19:03 Prispevkov: 708 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Pet Jan 30, 2009 8:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da to nima nič opravit sez prijavljenimi uporabniki na računalniku. Pri mojem 6715b nimam tega problema, saj gre računalnik po zaprtju zaslona v standby stanje. Ko ga kasneje rabim, zgolj pritisnem tipko za vklop in se vrne takoj na prijavno okno, kjer samo kliknem in že sem spet v sistemu.
Po mojem imaš možnost tudi kakšne nastavitve za standby način in če jo bom našel, ti to sporočim.
lp _________________ Knežak WEBTeam |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twne Poznavalec

Pridružen/-a: Sob Jan 2006 14:13 Prispevkov: 150 Kraj: knežak
|
Objavljeno: Sob Jan 31, 2009 6:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
jest tud mislm da nebi smelo imet pomena število uporabniku, sam to se zgodi samu če sta oba aktivna drgač pa ne
...popravlam se dogaja tud če je sam eden aktiven... _________________ !!!!Ne se zajebavt, ku tu so rejsne stvari!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|