|
Kneški forum "kjer se vedno kaj dogaja"
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
KEMIK Poznavalec

Pridružen/-a: Tor Jan 2006 7:44 Prispevkov: 131 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 6:58 pm Naslov sporočila: VDSL |
|
|
No, pa smo tudi to dočakali v Knežaku!
Danes dopoldne so me priklopili na VDSL. Trenutno sem vzel le 1/1 (za isto ceno kot prej 1/256). Po trditvi monterja bi šlo pa lahko tja do 40/40 (menda bolj teoretično). Nisem še utrgnil stestirat linije, ker sem po kar nekaj problemih z ponovno registracijo in nastavitvijo modema moral v službo. Mogoče kaj jutri.
Tako, da kogar zanima ta prehod, kar hitro na spletni obrazec za nadgradnjo hitrosti (ne vem, koliko je prostih mest na centrali)
...žal verjetno samo v Knežaku (omejitev razdalje do centrale)...
Za doplačilo 6€ imate že 5/2!!!
Moram pa pohvaliti Telekom, ki me je z novim letom kar presenetil z odzivnimi časi
-vklop nove storitve v dobrih 10-ih dneh od poslanega zahtevka preko interneta
-ob današnjem klicu na številko 0801000 se mi je javil operater brez sekunde čakanja
...zdaj čakam pa samo še sedmico na lotu (verjamem da je vse možno ) _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Podmornik Site Admin

Pridružen/-a: Tor Dec 2005 19:03 Prispevkov: 708 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 7:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
E, Kemik, kako pa si ti izvedel, da je že VDSL v Knežaku?
No moram reči, da sem z registracijo pohitel tudi jast in naročil kar 5/2 paket. Sedaj pa že pridno čakam, da me pride obiskat telekomovec.
Tudi mene so prijetno presenetili, saj že dolgo nisem imel kakšnega žolčnega pogovora z njimi na 0801000. Ko pa sem danes klical, pa sem direktno padel notri. To pomeni, da se je število napak zmanjšalo, ali pa, kar je bolj verjetno, da so povečali število zaposlenih.
Kar pa se tiče sedmice, pa nič ne čakaj, ker je bom jast dobil, pa še lotka za povrh.
lp _________________ Knežak WEBTeam |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Podmornik Site Admin

Pridružen/-a: Tor Dec 2005 19:03 Prispevkov: 708 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Pet Jan 30, 2009 8:25 am Naslov sporočila: |
|
|
No VDSL so mi v sredo veselo priklopili in dela 100 na uro. Vceraj nisem imel kaj dosti časa testirat, ampak po začetnem testiranju brzine v sredo je bila ta kot bi morala biti z nekaj malega odstopanja seveda(paket 5M/2M).
Poleg modema sem dobil tudi USB ključek za brezžično omrežje, ki pa ga nisem še sprobal.
V sredo sta uslužbenca telekoma dejala, da je plata za VDSL v Knežaku že polna, tako da bo potrebno počakati nadgradnje centrale. _________________ Knežak WEBTeam |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|