|
Kneški forum "kjer se vedno kaj dogaja"
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Podmornik Site Admin

Pridružen/-a: Tor Dec 2005 19:03 Prispevkov: 708 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Ned Avg 03, 2008 12:13 pm Naslov sporočila: Mrtev router na PGD Knežak |
|
|
Stalni uporabniki brezžične dostoppovne točke na PGD Knežak ste zadnje čase priča sesuvanju brezžičnega routerja na gasilskem domu. No moram vas obvestiti, da je danes(nedelja, 3.8.2008) v dopoldanskih urah router dokončno počepnil, saj je očitno imel vsega zadosti. S tem je hkrati neuporabna tudi nova IP kamera.
Potrebna bo zamenjava routerja z novim, pri tem pa vas stalne uporabnike brezžične točke naprošam, da donirate vsaj 5 EUR v škatlo za prostovoljne prispevke v Okrepčevalnici Štirna. Z omenjenim denarjem bo nabavljen nov router Linksys WRT54GL, kar bo pa manjkalo bo moral na žalost založiti administrator. Potrdilo o nabavi(račun) bomo priložili k škatli za prostovoljne prispevke.
Seveda se pa lahko javi tudi kakšen, ki omenjenega routerja ne potrebuje in ga za nižjo ceno proda v te namene.
Administrator gre z torkom na zasluženi dopust, tako da bo nabava routerja preseljena v teden po 12.avgustu. Do takrat ne bo brezžične povezave, ker nimamo rezervnega routerja.
Zahvaljujem se vam za razumevanje.
Administrator _________________ Knežak WEBTeam |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Podmornik Site Admin

Pridružen/-a: Tor Dec 2005 19:03 Prispevkov: 708 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Sre Avg 13, 2008 2:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes zjutraj sem prišel iz Grčije in že ob 14.00 uri me je presenetil paket z novim routerjem za brezžično točko. Le-ta je bila postavljena dobre pol ure zatem in sedaj vse dela kot mora. Tudi kamera je postala s tem operativna, kar lahko spremljate na kneski strani.
Komentarji so seveda zaželeni na forumu.
Kopija računa o kupljenem routerju bo visela na škatli za donacije v Okrepčevalnici štirna, trenutno pa sem zadevo, kot boste videli na računu, financiral sam!!!!
Administrator _________________ Knežak WEBTeam |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|